Планшет Microsoft Surface Go 2 (STV-00001)

Немає в наявності
  • Опис
  • Характеристики
  • Фото і відео
  • Відгуки
  • Питання та відповіді
Діагональ
10,1"
Роздільна здатність
1920×1080
ОЗУ
4 Гб
Накопичувач
64 Гб

Код товару: 2918

Доставка в Пулемець
Визначаю

14 днів обмін/повернення

Microsoft Surface Go 2

Планшет Surface Go 2 ідеально підходить для всіх ваших повсякденних завдань, надаючи вам продуктивність ноутбука, переносимість планшета та приголомшливий сенсорний екран із потужністю Windows 10.

До 9 годин автономної роботи, управління бізнес-потребами, потокового кіно або підвищення вашої творчості. Залишайтеся на вершині своїх можливостей, навіть якщо ви подорожуєте чи відпочиваєте.

Windows 10 в режимі S – це версія Windows 10, яка оптимізована для забезпечення безпеки та продуктивності, забезпечуючи при цьому знайомий досвід роботи з Windows. Для підвищення безпеки він дозволяє використовувати лише програми з магазину Майкрософт і потребує наявності Microsoft Edge для безпечного перегляду.

Після перерви у роботі Windows 8 повернулося меню "Пуск". Використовуючи комбінацію традиційної системи меню та живих плиток Windows 8, покращене меню Пуск дає вам більше інформації з першого погляду, показуючи інформацію про повідомлення поряд із вашими програмами та іншими закріпленими елементами.

Для перегляду веб-сторінок, покупок, електронної пошти, домашніх завдань та багато іншого з часом автономної роботи до 10 годин.1 і зарядіть свій Surface Go від 2 до 80% менш ніж за 1,5 години.

Включає порт USB-C і роз'єм для навушників. Фронтальні та задні камери Full HD дозволяють вам робити чіткі та чіткі дзвінки друзям та родичам, а також робити чудові фотографії та ділитися ними.